Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Som en smörklick på en het potatis!

Av Marie Anderberg - 14 februari 2009 16:38

Fortfarande bara så ofattbart kallt..trots mina värmefläktar både här och var så verkar det stört omöjligt att hålla igång vattnet till hästarna. Det betyder en massa dragande omkring på frusna vattenslangar,inget skoj precis!

Timmarna skenade snabbt iväg idag med allt det " vanliga",mockning,foring,fruset vattnet och så vidare så de tre unga hästarna fick sig en väl förtjänt vilodag. Det tror jag nog dom hade gott av,alla har varit väldigt duktiga hela veckan.


Däremot tänkte jag skritta Distinton en tur i eftermiddags solen. Han har nämligen fått sig en ny dressyr sadel och jag var ganska så frestad att pröva den. Sadelparken här har hittills bestått av en westernsadel (super när man rider unga och lite studsiga hästar),min gamla hoppsadel (fin att rida ut i) och en spansk Showsadel. Det var lite ovant med den nya dressyrsadeln och Distinton verkar inte att ha gångarten skritt med på programmet längre...!

Det gav mig känslan av "liten smörklick på het potatis",vi får hoppas att jag vänjer mig alternativt hästen lugnar ner sig..


Ägnade lite tid åt lösdrifts gänget med. Fick kratsat hovar och gått igenom massor med hästben,allt verka okej.


Morten ringde från Frankrike och rapportera 10 plusgrader och sol...Jag är grön av avundsjuka...Tänk när det äntligen blir så här...!


Nedan,några bilder från igår. Sassi,damen med dom mystiska pip ljuden på ett strålande humör som alltid!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie Anderberg - 20 september 2013 21:15

Efter en ganska så hektisk period när det har haft en förmåga att gå i ett högt tempo de allra flesta dagar så ser jag nu fram emot en fri helg! Av erfarenhet vet jag att enda sättet att bli ledig på riktigt är att resa härifrån och så ska det bli nu...

Av Marie Anderberg - 18 september 2013 20:44


Ja,i dag har jag haft fullt upp med att rida. Efter flera dagars regn blev det iallafall liiite sol idag och då gäller det att passa på......5 hästar har jag hunnit med att jobba idag. Där går gränsen,det känns tydligt nu i kroppen. Men alla hästarna...

Av Marie Anderberg - 16 september 2013 19:32

Vi har haft ett väderomslag....,ett rejält sådant....och inte till det bättre precis. Från att vara t-shirts temperaturer på eftermiddagarna blev det kallt höstregn,både idag och igår. Hästarna var pladaskvåta och såg lite småfrusna ut idag på sina b...

Av Marie Anderberg - 15 september 2013 08:40

Igår var det dressyrträning som stod med på programmet. Jag fick en förfrågan innan i veckan om jag ville komma och lite hastigt och lustigt slängde jag mig på. In i det sista var jag tveksam vilken häst som skulle få följa med....det finns några att...

Av Marie Anderberg - 12 september 2013 20:34

Just nu måste jag erkänna att jag är väldigt sugen på att ta en tur till sköna Sverige land. Ja,inte bara en vanlig tur utan tillsammans med några hästar till PRE championatet på Strömsholm i Oktober! Tyvärr så blev det inget championat i Norge i år ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se