Direktlänk till inlägg 14 april 2009

Gubbar på taket!

Av Marie Anderberg - 14 april 2009 21:20

Vi har nu fått något så skummelt som gubbar på taken och detta skapar fullständig kaos bland unghästarna. Att människor är enormt påhittiga det tror jag att dom har börjat att förstå,men detta tar priset och går helt över deras vyer...!

Det hela handlar om att delar av taket på vårt boningshus har börjat att genomgå en renovering och halvvägs upp mot himlen befinner sig nu våra arbetare tillsammans med diverse olika maskiner som låter. Det är det som får unghästarna till att sätta hjärtat i halsgropen! Till och med Corazon som visat att han tacklar det mesta höll på att få hjärt snörp idag! Sassi var beredd att flytta hemifrån och Distinton blev stående i stalldörren och våga sig knappt ut...! Vi får väl hoppas att dom vänjer sig...annars blir detta jobbiga tider...!


Sassi,Corazon,Leal och Distinton har blivit ridna på ridbanan i dag. Sassi var som "vanligt" lite på tårna och väldigt pigg men över lag tyckte jag alla skötte sig fint! (förutom då på vår gårdsplan,som inte längre tillhör tryggt område att befinna sig till häst)


Små huliganerna Miljonen och Miguel tog jag och Merete med ner på ridbanan för fotografering. Ett spännande äventyr för dessa små gossar. Det var så spännande att Miljonen inte vågade gå över ett pytte litet dike som man måste passera för att ta sig in på ridbanan...Miguel hoppade gladeligen fram och tillbaka och visade sin bror hur det hela skulle gå till,men Miljonen var ypperligt tveksam till hela grejen....krävdes lååång övertalning...men till slut så gick det med. Kul hade dom på ridbanan iallafall!

Kvällen avslutades med att jag åkte iväg och undervisa lite,alltid skoj!

En ganska så effektiv dag med andra ord!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie Anderberg - 20 september 2013 21:15

Efter en ganska så hektisk period när det har haft en förmåga att gå i ett högt tempo de allra flesta dagar så ser jag nu fram emot en fri helg! Av erfarenhet vet jag att enda sättet att bli ledig på riktigt är att resa härifrån och så ska det bli nu...

Av Marie Anderberg - 18 september 2013 20:44


Ja,i dag har jag haft fullt upp med att rida. Efter flera dagars regn blev det iallafall liiite sol idag och då gäller det att passa på......5 hästar har jag hunnit med att jobba idag. Där går gränsen,det känns tydligt nu i kroppen. Men alla hästarna...

Av Marie Anderberg - 16 september 2013 19:32

Vi har haft ett väderomslag....,ett rejält sådant....och inte till det bättre precis. Från att vara t-shirts temperaturer på eftermiddagarna blev det kallt höstregn,både idag och igår. Hästarna var pladaskvåta och såg lite småfrusna ut idag på sina b...

Av Marie Anderberg - 15 september 2013 08:40

Igår var det dressyrträning som stod med på programmet. Jag fick en förfrågan innan i veckan om jag ville komma och lite hastigt och lustigt slängde jag mig på. In i det sista var jag tveksam vilken häst som skulle få följa med....det finns några att...

Av Marie Anderberg - 12 september 2013 20:34

Just nu måste jag erkänna att jag är väldigt sugen på att ta en tur till sköna Sverige land. Ja,inte bara en vanlig tur utan tillsammans med några hästar till PRE championatet på Strömsholm i Oktober! Tyvärr så blev det inget championat i Norge i år ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se