Direktlänk till inlägg 16 april 2009

SAS har fått konkurrans..!

Av Marie Anderberg - 16 april 2009 09:12

Gubbarna på taken är kvar,men hästarna börjar vänja sig vid synen att människor är fullt kapabla till att befinna sig högt över marken...


Igår när jag släppte ut Leal i rast gården såg jag att han gjorde klock rena "caprioler". Hiva sig högt upp i luften och slog sedan bakbenen ut i fantastiska kickar. Jag var imponerad,och jag undrar om inte Leal var det också...för han gjorde samma sorts språng gång på gång...Jösses,vilkna uppvisningar vi kunde haft...och så långt jag kunde flygit....SAS behöver jag aldrig mer anlita om jag vill ha en flygtur!!!


Innan på dagen red jag honom på ridbanan(utan capriol träning) och han jobbade på himla fint. Han är inte så "lättriden" som tex Distinton men fy tusan vad han kan gå bra...


Corazon fick också ett förmiddags jobb på ridbanan. Han lär allting så himla fort,det är nästan skrämmande...Nu backar han,flyttar sig för skänkeln,fattar rätt galopp,jobbar i stadig form och gör bara allt rätt! Vilken häst!


Sassi gav mig ännu en sådan här dag när hon visar att när hon bara kopplar av och brukar allvar så är hon fantastiskt fin att rida...Det är dagar som dessa som jag verkligen får belöningen för att alla andra dagar med bara hopp och skutt. Jag får bara hoppas att dom kommer oftare och oftare...!


Merete kom och vi tog med oss Grållan och Smulan ner på ridbanan för fotografering. Grållan imponerade på mig,trots sin jätte mage (ska föla i juni) så rörde hon sig både spänstigt och elastiskt! Dom här turerna ner på ridbanan är väldigt uppskattade och hästarna passar på att visa hur fina dom är...kul!


På söndag är det tänkt att vi ska ha hingst visning och jag har tänkt för mig själv att även om det inte dyker upp en människa så kommer iallafall jag att njuta av synen av hingstarna...hade tänkt att släppa dom på ridbanan (inte tillsammans!!) och det är då dom verkligen visar sig från sin bästa sida...!


Nedan,grållan förra sommaren

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie Anderberg - 20 september 2013 21:15

Efter en ganska så hektisk period när det har haft en förmåga att gå i ett högt tempo de allra flesta dagar så ser jag nu fram emot en fri helg! Av erfarenhet vet jag att enda sättet att bli ledig på riktigt är att resa härifrån och så ska det bli nu...

Av Marie Anderberg - 18 september 2013 20:44


Ja,i dag har jag haft fullt upp med att rida. Efter flera dagars regn blev det iallafall liiite sol idag och då gäller det att passa på......5 hästar har jag hunnit med att jobba idag. Där går gränsen,det känns tydligt nu i kroppen. Men alla hästarna...

Av Marie Anderberg - 16 september 2013 19:32

Vi har haft ett väderomslag....,ett rejält sådant....och inte till det bättre precis. Från att vara t-shirts temperaturer på eftermiddagarna blev det kallt höstregn,både idag och igår. Hästarna var pladaskvåta och såg lite småfrusna ut idag på sina b...

Av Marie Anderberg - 15 september 2013 08:40

Igår var det dressyrträning som stod med på programmet. Jag fick en förfrågan innan i veckan om jag ville komma och lite hastigt och lustigt slängde jag mig på. In i det sista var jag tveksam vilken häst som skulle få följa med....det finns några att...

Av Marie Anderberg - 12 september 2013 20:34

Just nu måste jag erkänna att jag är väldigt sugen på att ta en tur till sköna Sverige land. Ja,inte bara en vanlig tur utan tillsammans med några hästar till PRE championatet på Strömsholm i Oktober! Tyvärr så blev det inget championat i Norge i år ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se