Direktlänk till inlägg 20 april 2009

En blå plastspann på fel ställe!!

Av Marie Anderberg - 20 april 2009 19:21

Lite av en trög måndag,jag har blivit lite små förkyld och det mesta har gått i ett ganska så makligt tempo...


Tänkte försöka få lite vettigt gjort och tog med mig Leal ner på ridbanan,men inte ens det pigga upp mig,kände mig helt slut efter 30 min ridning och det är inte helt likt mig...så det fick bli den enda hästen idag. Hoppas på att jag är lite piggare imorgon!


Igår hade vi visning av hingstarna och det blev en trevlig eftermiddag i strålande solsken med vackra hästar,kaffe och våfflor! Dock hade jag väl önskat att fler hade kommit för att kika,men jag kan bara konstatera att dom får väl skylla sig själv...Kul med dom som kom iallafall!!


Nu när jag var ute och gav stall hästarna kvällsmat så blev det fullständig panik inne i Miguel och Miljonens box. Dom var helt vettskrämda och satt klistrade som små frimärke på väggen och resten av boxhästarna stod i givakt med stora ögon. Jag rusa dit för att se vad som skrämde dom till denna milda grad,och fick mig ett gott skratt,mitt i all tröttheten...Det var Kalvin som hade kört ner sitt huvud i en blå plastspann och kom inte loss. Alltså promenerade han runt inne i sin box utan att se var han gick och törnade emot väggar och boxdörr med spannen över huvudet.... Små huliganerna hade aldrig sett något så hemskt! jag fick hjälpt den stackars kalven och det blev rofyllt i stallet igen...! Det behövs inte så mycket för att det ska bli kaos!!


Nedan,jag och Romero

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie Anderberg - 20 september 2013 21:15

Efter en ganska så hektisk period när det har haft en förmåga att gå i ett högt tempo de allra flesta dagar så ser jag nu fram emot en fri helg! Av erfarenhet vet jag att enda sättet att bli ledig på riktigt är att resa härifrån och så ska det bli nu...

Av Marie Anderberg - 18 september 2013 20:44


Ja,i dag har jag haft fullt upp med att rida. Efter flera dagars regn blev det iallafall liiite sol idag och då gäller det att passa på......5 hästar har jag hunnit med att jobba idag. Där går gränsen,det känns tydligt nu i kroppen. Men alla hästarna...

Av Marie Anderberg - 16 september 2013 19:32

Vi har haft ett väderomslag....,ett rejält sådant....och inte till det bättre precis. Från att vara t-shirts temperaturer på eftermiddagarna blev det kallt höstregn,både idag och igår. Hästarna var pladaskvåta och såg lite småfrusna ut idag på sina b...

Av Marie Anderberg - 15 september 2013 08:40

Igår var det dressyrträning som stod med på programmet. Jag fick en förfrågan innan i veckan om jag ville komma och lite hastigt och lustigt slängde jag mig på. In i det sista var jag tveksam vilken häst som skulle få följa med....det finns några att...

Av Marie Anderberg - 12 september 2013 20:34

Just nu måste jag erkänna att jag är väldigt sugen på att ta en tur till sköna Sverige land. Ja,inte bara en vanlig tur utan tillsammans med några hästar till PRE championatet på Strömsholm i Oktober! Tyvärr så blev det inget championat i Norge i år ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se