Direktlänk till inlägg 29 april 2009

Inga bilder än,suck!

Av Marie Anderberg - 29 april 2009 12:04

Tyvärr så har jag inte fått ordnat det här med fler bilder än,det behövs tydligen ett svenskt telefonnr till det...och just det har jag inte längre...men jag ska nog få ordnat det på något vis. Det är ju liksom lite skojigare med bilder!


Här jobbas det vidare iallafall...! Romero har fått ett nytt dambesök och det är förstås kul! Ännu en svart friserdam,trevliga hästar måste jag säga! En positiv nyhet är att dom andra damerna som varit här på betäckning är alla ultraljudade och konstaterats dräktiga! Toppen!


Vårt första föl är väntat till i slutet av maj,och sen blir det i huvudsak juni som är fölnings månaden här. Det gäller att vila upp sig innan dess,det kommer att bli hårda tider,när man allra helst ska vara vaken och alert 24 timmar om dygnet..! Men det ska bli vansinngt spännande att se vad det blir för något...i år är det i huvudsak Romero som är den stolta fadern!


Jobben med unghästarna och hingstarna fungerar bara fint. Igår var jag ensam med Estrella nere på ridbanan och hon var superduktig. Lugn och fin och lyssnar bra på mig! Sen är hon en sådan häst som bara är "high comfort" att sitta på! En sådan häst som till och med min gamla mamma hade trivts på!


Sassi skötte sig strålande idag,inget bus utan koncentrerat arbete! Har funderat lite på att behålla henne och använda henne också till undervisning,jag tror hon hade blivit uppskattad!


Eftermiddagen nu ska jag ägna åt att åka iväg och hålla lite lektioner och ikväll ska Distinton få en ny elev här hemma. Kul!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie Anderberg - 20 september 2013 21:15

Efter en ganska så hektisk period när det har haft en förmåga att gå i ett högt tempo de allra flesta dagar så ser jag nu fram emot en fri helg! Av erfarenhet vet jag att enda sättet att bli ledig på riktigt är att resa härifrån och så ska det bli nu...

Av Marie Anderberg - 18 september 2013 20:44


Ja,i dag har jag haft fullt upp med att rida. Efter flera dagars regn blev det iallafall liiite sol idag och då gäller det att passa på......5 hästar har jag hunnit med att jobba idag. Där går gränsen,det känns tydligt nu i kroppen. Men alla hästarna...

Av Marie Anderberg - 16 september 2013 19:32

Vi har haft ett väderomslag....,ett rejält sådant....och inte till det bättre precis. Från att vara t-shirts temperaturer på eftermiddagarna blev det kallt höstregn,både idag och igår. Hästarna var pladaskvåta och såg lite småfrusna ut idag på sina b...

Av Marie Anderberg - 15 september 2013 08:40

Igår var det dressyrträning som stod med på programmet. Jag fick en förfrågan innan i veckan om jag ville komma och lite hastigt och lustigt slängde jag mig på. In i det sista var jag tveksam vilken häst som skulle få följa med....det finns några att...

Av Marie Anderberg - 12 september 2013 20:34

Just nu måste jag erkänna att jag är väldigt sugen på att ta en tur till sköna Sverige land. Ja,inte bara en vanlig tur utan tillsammans med några hästar till PRE championatet på Strömsholm i Oktober! Tyvärr så blev det inget championat i Norge i år ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se