Alla inlägg under april 2009

Av Marie Anderberg - 1 april 2009 20:38

En helt underbar vårdag...! Kaffe paus ute i solen..! Detta har jag längtat så efter medan snöstormarna har rasat utanför husknuten..

Och ett lamm till fick jag inatt..nu går det bra!


Måste erkänna att tempot har inte varit på topp här idag,men det har varit så skönt att bara vara ute i solen, som gjort för att koppla av lite. Men en del har jag fått gjort iallafall..


Sassi tror jag har haft sin mest strålande dag någonsin. Idag så bara slappnade hon av och började att arbeta på riktigt!!! Lugnt och systematiskt,mjuk och fin och lyssnade på minsta lilla signal från mig. Jag blev så glad!! Efter alla gånger hon mest skämtat med mig och studsat runt som en annan gummiboll,så var detta en verklig belöning. Skam den som ger sig,när man minst anar det så lossnar allt!


Distinton var andre man ut och han jobbar på allt vad han bara kan,men kondisen är fortfarande så där...men fortsätter bara detta vädret så ska vi nog fått jobbat upp den med. Nu känns han så stabil och fin att jag är verkligen skit sugen på att åka ut och starta lite lätta klasser med honom. Och med Leal också för den delen.. Ska bara samla ihopa lite mod...och ta mig tiden..!


Ita var inte så besvärlig som igår,men hon hade lite märkliga ideer för sig idag med. Allra helst så vill jag inte bråka med hästarna,dom ska ju också tycka att det är skoj när jag jobbar med dom, annars blir det verkligen till att arbeta i motvind...och egentligen så är Ita en väldigt ambitös ung dam och absolut ingen bråkstake. Man måste ju ställa sig frågan varför... Kanske bara lite vår hormoner plus att hon nu fäller hela sin isbjörns päls.. Vi får se hur det utvecklar sig.. Kanske bara några dåliga dagar.


Snön och isen är ju borta på min ridbana och nu väntar jag bara på att det ska försvinna från skogs vägarna med så jag kan börja att rida på tur lite mer. Det är fin omväxling både för mig och hästarna.Är man bara det minsta påhittig får man mycket vettigt gjort i skogen med!


Nedan,Sassi på ett strålande humör!ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se