Alla inlägg under januari 2010

Av Marie Anderberg - 3 januari 2010 15:37

Fryshus livet fortsätter...det är fortfarande smällkallt! Alltför kallt (för mig iallafall) att få något vettigt gjort med hästarna,mer än dom vardagliga sakerna som ska göras,antingen det är -30 eller jordbävning. Alla ska ha mat,få komma ut,och få det rent och fint,men sen stoppar det. Tänkte faktist tanken på att ta med någon av hingstarna på en liten tur till ridbanan,men kom på att med så mycket kläder jag måste ha i denna kylan så är det högst osäkert om jag ens kan lyckas med konststycket att ta mig upp på en hästrygg! Så planen stoppade vid köksbordet...!


Jag vet att det inte är något att skämta om utan högst allvarliga saker...men just nu så tror jag att detta landet skulle behöva sig en släng av den omtalade globala uppvärmningen!


Nyårsnatten gick helt fint för alla djuren,hästarna kikade lite på himlen men det var inte någon som tog illa upp utan ro och frid rådde i hästflocken! skönt!

Igår var det lite av en fridag för mig (alla ungdomarna kämpade på med stall arbetet)

och det blev en eftermiddag med snö scootrar och kälkar på fjället! Kul faktist,det gäller att finna på något skoj med all denna snön,någon gång iallafall! Jag var lite rädd att mina öron hade förfrusit sig...dom fick en märklig färg och all känsel försvann...och detta under en tjock mössa...men det ser ut till att ha gått bra!  


Nedan.Micki,hispano arab e Leal,ganska så oberörd i kylan  

Ovido - Quiz & Flashcards