Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Sommar drömmar!

Av Marie Anderberg - 14 februari 2010 19:32

Var lite duktig och sorterade  foto som var ända sen i somras...bättre sent än aldrig heter det ju! Och det var ett ganska så angenämt arbete att sitta och kika på sommarbilder nu när det känns som om man fått mer än nog av denna vintern! Ibland har jag känslan av att den aldrig kommer att ta slut....som om världen för evigt kommer till att vara iskall och full av snö....så lite sommarbilder ger en hoppet tillbaka! Det blir nog sommar igen...

  "Grålla" med sitt föl Natali i galopp med Lealtad (mamma till bla Leal och Lucifer)


  Joyita med sitt föl Nadja


  Mitt gamla Welsh Cob sto Nahema (drottningen över lösdriftsflocken),Formos och längst bak Lealtad.En del av våra beten är ganska så kuperade (hela detta landet går upp och ner) vilket ger hästarna lite extra trimm,och mig med för den delen!


  Formos,den äldsta hästen här på gården,han fyller 20 i år och är för sin ålder i fint skick! Han är Nahemas bästa vän,dom två är som ler och långhalm! Dom åren som Nahema har haft föl vid sin sida så har det varit nästan lika mycket Formos föl! Både Formos och Nahema har jag haft i nästan hela deras liv,båda 2 kom till

mig som 3-åringar så naturligtvis fick dom följa med till Norge!

 
ANNONS
 
Viktoria S

Viktoria S

16 februari 2010 01:03

Nej men här är ni ju! Fram med kameran, nu är det jag som vill ha foton! Hälsningar från ett SNÖIGT Madrid

http://www.horsespre.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie Anderberg - 20 september 2013 21:15

Efter en ganska så hektisk period när det har haft en förmåga att gå i ett högt tempo de allra flesta dagar så ser jag nu fram emot en fri helg! Av erfarenhet vet jag att enda sättet att bli ledig på riktigt är att resa härifrån och så ska det bli nu...

Av Marie Anderberg - 18 september 2013 20:44


Ja,i dag har jag haft fullt upp med att rida. Efter flera dagars regn blev det iallafall liiite sol idag och då gäller det att passa på......5 hästar har jag hunnit med att jobba idag. Där går gränsen,det känns tydligt nu i kroppen. Men alla hästarna...

Av Marie Anderberg - 16 september 2013 19:32

Vi har haft ett väderomslag....,ett rejält sådant....och inte till det bättre precis. Från att vara t-shirts temperaturer på eftermiddagarna blev det kallt höstregn,både idag och igår. Hästarna var pladaskvåta och såg lite småfrusna ut idag på sina b...

Av Marie Anderberg - 15 september 2013 08:40

Igår var det dressyrträning som stod med på programmet. Jag fick en förfrågan innan i veckan om jag ville komma och lite hastigt och lustigt slängde jag mig på. In i det sista var jag tveksam vilken häst som skulle få följa med....det finns några att...

Av Marie Anderberg - 12 september 2013 20:34

Just nu måste jag erkänna att jag är väldigt sugen på att ta en tur till sköna Sverige land. Ja,inte bara en vanlig tur utan tillsammans med några hästar till PRE championatet på Strömsholm i Oktober! Tyvärr så blev det inget championat i Norge i år ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se