Direktlänk till inlägg 13 november 2010

Resväskorna packade!

Av Marie Anderberg - 13 november 2010 21:02

Nu står resväskorna färdig packade och färdiga,imorgon bitti så bär det av till en vecka i Portugal! Måste säga att det alltid är med blandade känslor jag lämnar hemmet! På ett vis så är det härligt att äntligen ta en liten "ferie",på ett annat vis lite jobbigt att lämna över ansvaret för alla djuren här till någon annan...fastän det är till mina väldigt duktiga ungdomar,med matilda i spetsen. Till min stora glädje så är lilla Olivia på klar bättringsväg,feberfri och med en växande aptit! Hon är nog frisk som en nötkärna när jag kommer hem igen!

Idag fick jag även säga farväl till Grålla,nästa helg så reser hon till sin nya ägare,jag hinner alltså inte komma hem och se henne igen. Fina Grålla fick sig en svans tvätt och lite extra pyssel idag..lite vemodigt,men hon kommer att få det helt topp hos Andrea,det är jag helt övertygad om!

Ska se om jag får lite inspiration att skicka någon rapport från tränings veckan på ridcentret i Portugal....det brukar vara ganska så tuffa ridpass där,3 lektioner om dan,och så en massa god mat! Jag glädjer mig!  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mona

13 november 2010 22:03

Hoppas ni får en underbar resa!

Marie Anderberg

14 november 2010 05:56

Tack Mona!

 
Sara

Sara

14 november 2010 09:56

Jag har alltid samma känsla när jag ska åka bort... Men det brukar ju gå bra eller hur! Ha en riktigt trevlig vecka! Vi här i kalla norden hoppas på varma rapporter från söder!
Kram S

http://www.pepinopre.com

Marie Anderberg

15 november 2010 21:26

Ja,det ar inte sa latt att vara overallt samtidigt...! Men ska forsoka att ha det super trevligt!
Kram
Marie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie Anderberg - 20 september 2013 21:15

Efter en ganska så hektisk period när det har haft en förmåga att gå i ett högt tempo de allra flesta dagar så ser jag nu fram emot en fri helg! Av erfarenhet vet jag att enda sättet att bli ledig på riktigt är att resa härifrån och så ska det bli nu...

Av Marie Anderberg - 18 september 2013 20:44


Ja,i dag har jag haft fullt upp med att rida. Efter flera dagars regn blev det iallafall liiite sol idag och då gäller det att passa på......5 hästar har jag hunnit med att jobba idag. Där går gränsen,det känns tydligt nu i kroppen. Men alla hästarna...

Av Marie Anderberg - 16 september 2013 19:32

Vi har haft ett väderomslag....,ett rejält sådant....och inte till det bättre precis. Från att vara t-shirts temperaturer på eftermiddagarna blev det kallt höstregn,både idag och igår. Hästarna var pladaskvåta och såg lite småfrusna ut idag på sina b...

Av Marie Anderberg - 15 september 2013 08:40

Igår var det dressyrträning som stod med på programmet. Jag fick en förfrågan innan i veckan om jag ville komma och lite hastigt och lustigt slängde jag mig på. In i det sista var jag tveksam vilken häst som skulle få följa med....det finns några att...

Av Marie Anderberg - 12 september 2013 20:34

Just nu måste jag erkänna att jag är väldigt sugen på att ta en tur till sköna Sverige land. Ja,inte bara en vanlig tur utan tillsammans med några hästar till PRE championatet på Strömsholm i Oktober! Tyvärr så blev det inget championat i Norge i år ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se