Direktlänk till inlägg 12 oktober 2011

Tummen upp!

Av Marie Anderberg - 12 oktober 2011 22:26

Riktigt glad blev jag idag efter att ha diskuterat röntgen resultatet på Geppeto med veterinären som haft hand om honom sedan skadan. Tummen upp!! För att göra ett kort citat från veterinär,"det ser jävligt ut på utsidan men är helt ok på insidan"! Alltså grönt ljus för fortsatt arbete.....härligt! Förra vintern så var det bara Leal som jag höll igång i arbete så gott det nu gick med tanke på väder men denna vintern skall jag försöka aktivera även Geppeto. Han har ju vilat i princip hela sommaren. Kan bara hoppas på att vintern inte blir för jävlig!

Förra gången vi var på kliniken för att röntga den unga herren så blev han ju alldeles skrämd från vettet av ett gäng Shetlands ponnyer med sulkys bakom sig....kommer ihåg att han nästan galopperade upp i transporten för att undkomma "de små monstren". Hästar är ju kända för att ha ett gott minne och vid besöket idag så tyckte jag nog att Geppeto sneglade sig väl misstänksamt omkring! Tror helt säkert att mindes platsen och att det var något som skrämt han rejält där....! Annars så uppförde han sig mycket prydligt och ordentligt och fick lite extra beröm av personalen för gott uppförande!

Eftermiddagen gick åt till att köra och fixa lite olika ärenden så trots sol och fint väder så har det bara ridits två hästar här idag. Ida och jag fick ett bra pass där vi var nöjda båda två! Det har ställts lite mer krav på henne nu som hon stundtals har tyckt varit både jobbigt och lite förvirrande men idag så tror jag att poletten började att trilla på plats och hon sa "ok,vi provar väl på ditt sätt då". Duktiga hästen! Den lilla damen ger en verkligen känslan av att sitta på en "stridshingst",det är så mycket power och energi! Ganska så häftigt!

Vi får ta tag i lite mer jobb tillsammans med hästarna imorgon.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie Anderberg - 20 september 2013 21:15

Efter en ganska så hektisk period när det har haft en förmåga att gå i ett högt tempo de allra flesta dagar så ser jag nu fram emot en fri helg! Av erfarenhet vet jag att enda sättet att bli ledig på riktigt är att resa härifrån och så ska det bli nu...

Av Marie Anderberg - 18 september 2013 20:44


Ja,i dag har jag haft fullt upp med att rida. Efter flera dagars regn blev det iallafall liiite sol idag och då gäller det att passa på......5 hästar har jag hunnit med att jobba idag. Där går gränsen,det känns tydligt nu i kroppen. Men alla hästarna...

Av Marie Anderberg - 16 september 2013 19:32

Vi har haft ett väderomslag....,ett rejält sådant....och inte till det bättre precis. Från att vara t-shirts temperaturer på eftermiddagarna blev det kallt höstregn,både idag och igår. Hästarna var pladaskvåta och såg lite småfrusna ut idag på sina b...

Av Marie Anderberg - 15 september 2013 08:40

Igår var det dressyrträning som stod med på programmet. Jag fick en förfrågan innan i veckan om jag ville komma och lite hastigt och lustigt slängde jag mig på. In i det sista var jag tveksam vilken häst som skulle få följa med....det finns några att...

Av Marie Anderberg - 12 september 2013 20:34

Just nu måste jag erkänna att jag är väldigt sugen på att ta en tur till sköna Sverige land. Ja,inte bara en vanlig tur utan tillsammans med några hästar till PRE championatet på Strömsholm i Oktober! Tyvärr så blev det inget championat i Norge i år ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se