Direktlänk till inlägg 28 oktober 2011

Halleluja...!

Av Marie Anderberg - 28 oktober 2011 15:31

Nä,jag har inte blivit religös...och kommer nog aldrig till att bli det heller,men trots det så får jag vissa "halleluja" ögonblick i mitt liv! Idag var det Leal som var orsaken! Fina,fina hästen!

Efter en tråkig start på dagen med mer regn som sprutade ner från ovan,ett lamm som blivit så dålig att den fick avlivas och en Ancha som reste härifrån så bestämde jag mig för att bara göra "allt det där vanliga" och sedan ta lite av en fridag. Men efter att ha mockat stallarna färdiga så kom solen.....och vad är en bättre aktivitet i solsken än att rida? Jag vet inte...så Leal blev sadlad i all hast och vi fick ett sådant där underbart arbetspass tillsammans! Det var där "hallelujan" kom in! När man sitter uppe på hingsten och är osäker på om man faktiskt gav honom några signaler eller om man bara tänkte att man skulle....och han bara gör det man hade tänkt! Fantastiskt!

Fina Leal som definitivt har räddat min dag!

JAg är nog liiiite religös på mitt egna lilla vis....dessa hästar får mig varm om hjärtat!

Efter turen med Leal så var humöret på topp och det kändes onödigt med en fridag...kan spara den till en annan dag! Har små pysslat lite i eftermiddag,plockat undan lite här och där...fixat och donat  med allt ifrån mina grisar till de nyinstallerade bäerna! Och det lilla gänget med moderslösa katter som jag heligt lovade Ancha att ta mig extra an. Mamman till de fyra små var vår första katt här,Mus. Den som Humlan tog sig så an och deras vänskap har varit helt speciell. Tyvärr så hittades Mus död ute på vår väg,påkörd,och kvar är nu hennes ungar. Tillräckligt stora för att klara sig utan mamma men ändå så små att de kräver en hel del omvårdnad. Vi fiar det,jag och Humlan Ancha,så var inte bekymrad!

En av de små moderslösa,ganska så söt!  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ancha

31 oktober 2011 18:58

Vilken tur att du tar hand om dom små liven!!! Du får pussa alla mina fina djur från mig! :)
Härligt att solen tittar fram ibland, det e inte så att den gjort det överdrivet mkt under sommaren! *suck*
Stor Kram :)

Marie Anderberg

31 oktober 2011 19:11

Stor kram tillbaka....och "spa:a" lite för mig oxå!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie Anderberg - 20 september 2013 21:15

Efter en ganska så hektisk period när det har haft en förmåga att gå i ett högt tempo de allra flesta dagar så ser jag nu fram emot en fri helg! Av erfarenhet vet jag att enda sättet att bli ledig på riktigt är att resa härifrån och så ska det bli nu...

Av Marie Anderberg - 18 september 2013 20:44


Ja,i dag har jag haft fullt upp med att rida. Efter flera dagars regn blev det iallafall liiite sol idag och då gäller det att passa på......5 hästar har jag hunnit med att jobba idag. Där går gränsen,det känns tydligt nu i kroppen. Men alla hästarna...

Av Marie Anderberg - 16 september 2013 19:32

Vi har haft ett väderomslag....,ett rejält sådant....och inte till det bättre precis. Från att vara t-shirts temperaturer på eftermiddagarna blev det kallt höstregn,både idag och igår. Hästarna var pladaskvåta och såg lite småfrusna ut idag på sina b...

Av Marie Anderberg - 15 september 2013 08:40

Igår var det dressyrträning som stod med på programmet. Jag fick en förfrågan innan i veckan om jag ville komma och lite hastigt och lustigt slängde jag mig på. In i det sista var jag tveksam vilken häst som skulle få följa med....det finns några att...

Av Marie Anderberg - 12 september 2013 20:34

Just nu måste jag erkänna att jag är väldigt sugen på att ta en tur till sköna Sverige land. Ja,inte bara en vanlig tur utan tillsammans med några hästar till PRE championatet på Strömsholm i Oktober! Tyvärr så blev det inget championat i Norge i år ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se