Direktlänk till inlägg 31 oktober 2011

Nu blev det mörkt....

Av Marie Anderberg - 31 oktober 2011 16:52

Jäkla påfund det här med att ställa tillbaka klockan....en timme av arbetsdagen bara försvann sådär appropå! JAg som tyckte att det blev lite stressigt att hinna med allt nu när jag blivit själv här hade inte räknat med att även klockan skulle motarbeta mig! Mörkt klockan 5 (!!!) det gör inte livet enklare och värre blir det! Får väl glädja mig till att snön snart lyser upp...HM!

Idag har jag dock haft extra hjälp av Maja så med bara en aning kortare lunch än vanligt så hann vi fint med allt! Och det skall påpekas att solen har varit framme nästan hela dagen...en bra dag alltså!

Geppeto var första man ut på jobb idag och inte en skymt av clownen idag...bara en energisk ung herre som mer än gärna gjorde vad tanten bad honom om! Bra! I bara farten tog vi sedan ner Ida och Athena på ridbanan och båda flickorna var duktiga. Efter det var det veterinärbesök....inskrivning i stamboken av O-hästarna (1-åringarna) med blodprovstagning,insättning av microchip och noggrann nedteckning av hästarna. Allt tar sin lilla tid!

Olympic,en av de unga pojkarna som var med om inskrivningen i stamboken idag. Och den enda som tyckte att det här med att få ett microchip insatt i halsen var sådär.....efter ett misslyckat försök så blev den unga pojken väldigt skeptisk mot hela den nya aktiviteten och han fick helt enkelt få lite lugnande för att koppla av. JAg vill helst inte att "ungdomarna" uppfattar min veterinär som en skrämmande person...utan en människa vilken som helst som dom skall lära sig att lita på!

Fina Geppeto och jag...redo för förmiddagens arbetspass! Ingen clown idag!

Igår var förresten jag och Leal ute på en söndags promenad tillsammans ute i skogen. BAra en sådan där stillsam tur där både han och jag kan koppla av. Vi skrittade uppför en ganska så brant backe på en smal stig och i toppen av backen kunde jag skymta två människor. Ok,fler än jag som var ute och njöt söndags solen tänkte jag. Och det var det....dock några fler än 2....i toppen av backen blev jag och Leal omringade av ett 40 tal (!!!) människor som visade sig tillhöra traktens historielag på söndags tur! Jag bad en stilla bön för mig själv att Leal inte skulle hitta på några hyss men han stod som en staty med alla dessa människor runt sig och blev klappad både här och där och överallt samtidigt. Tror att han njöt över att bli beundrad och stå i centrum för så många människors uppmärksamhet...för beundrad blev han....från topp till tå!

Fina Leal...dock inte på söndags promenad här utan på jobb!    

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie Anderberg - 20 september 2013 21:15

Efter en ganska så hektisk period när det har haft en förmåga att gå i ett högt tempo de allra flesta dagar så ser jag nu fram emot en fri helg! Av erfarenhet vet jag att enda sättet att bli ledig på riktigt är att resa härifrån och så ska det bli nu...

Av Marie Anderberg - 18 september 2013 20:44


Ja,i dag har jag haft fullt upp med att rida. Efter flera dagars regn blev det iallafall liiite sol idag och då gäller det att passa på......5 hästar har jag hunnit med att jobba idag. Där går gränsen,det känns tydligt nu i kroppen. Men alla hästarna...

Av Marie Anderberg - 16 september 2013 19:32

Vi har haft ett väderomslag....,ett rejält sådant....och inte till det bättre precis. Från att vara t-shirts temperaturer på eftermiddagarna blev det kallt höstregn,både idag och igår. Hästarna var pladaskvåta och såg lite småfrusna ut idag på sina b...

Av Marie Anderberg - 15 september 2013 08:40

Igår var det dressyrträning som stod med på programmet. Jag fick en förfrågan innan i veckan om jag ville komma och lite hastigt och lustigt slängde jag mig på. In i det sista var jag tveksam vilken häst som skulle få följa med....det finns några att...

Av Marie Anderberg - 12 september 2013 20:34

Just nu måste jag erkänna att jag är väldigt sugen på att ta en tur till sköna Sverige land. Ja,inte bara en vanlig tur utan tillsammans med några hästar till PRE championatet på Strömsholm i Oktober! Tyvärr så blev det inget championat i Norge i år ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se