Direktlänk till inlägg 7 november 2011

Att leva i ett moln...

Av Marie Anderberg - 7 november 2011 19:22

Jag tror faktiskt att det är det vi gör nu...och har gjort den sista halva veckan,lever i ett gigantiskt moln! Det är fuktigt och dimmigt..vareviga dag! Ganska så deprimerande! Mörkt är det från början och inte blir det bättre när dimman aldrig lättar! Trodde inte att jag skulle säga det...men just nu kan jag tänka mig vinter! Snö och sol...det måste vara bättre än det här! Bara måste! Men jag får nog min beskärda andel av det också,tids nog!

Fast förutom vädret så har det varit en bra vecka som har varit! JAg har haft besök av mina gamla kompisar från Sverige,Göran och Carina och det har verkligen varit toppen på alla sätt och vis! Lite jobb med hästar har blivit gjort iallafall och bland annat Olympic fick sig några ordentliga pass i ledarskaps övningar som har förvandlat honom från en liten "halv gangster" till en otroligt lyhörd snäll liten pojke som mer än gärna gör vad människorna ber honom om! JAg kan bara tacka Göran för alla goda råd och att han tappert stod kvar i duggregn och lera för att dela med sig av sin kunskap medan jag och lilla hästen kämpade på.

Leal och Geppeto har varit på jobb men damerna här har helt enkelt fått sig en stillsam vecka utan några krav på arbete.

Idag har vi haft besök av en kund som var intresserad av föl och det blev kärlek vid första ögonkastet mellan henne och Padrino! Lilla hingsten tyckte att det var vansinnigt spännande att få följa med "nya tanten" på en utflykt ner till ridbanan och trippade snällt med. Det är så skoj att att finna nya hem till dom små när man verkligen tror på att detta kommer att bli hur bra som helst! Ett bra hem för en lill kille att växa upp i och utvecklas! Dock skall Padrino först veterinär checkas innan den sista avgörelsen tas och efter det får han stanna hos sin mamma till början av December. JAg vill att dom små har sina mammor tills de är iallafall 6 månader gamla. Lite skoj var att kunden hade en väninna med sig...som lilla Piña omedelbart valde ut som "sin tant". Var det nu så att padrino fick en massa uppmärksamhet av en tant så ville inte Piña vara sämre...hon hängde sig på som ett plåster och visade sig från sin allra sötaste sida.....dom är ganska så skojiga dom där små baby hästarna!

Fina Padrino! Han har att brås på...storebror är Optimo som jag har ett väldigt gott öga till och storasyster är vår prinsessa här,Natascha! Vad månde det bliva av denna lilla pojke?

Natascha,storasyster till Padrino. En ung dam som verkligen kan ta andan av en!    

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ancha

7 november 2011 21:18

Ååååh vad kul! Hoppas allt går bra o att dom säljs dom små godingarna!!! Saknar er allihopa!!!!
Stor Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie Anderberg - 20 september 2013 21:15

Efter en ganska så hektisk period när det har haft en förmåga att gå i ett högt tempo de allra flesta dagar så ser jag nu fram emot en fri helg! Av erfarenhet vet jag att enda sättet att bli ledig på riktigt är att resa härifrån och så ska det bli nu...

Av Marie Anderberg - 18 september 2013 20:44


Ja,i dag har jag haft fullt upp med att rida. Efter flera dagars regn blev det iallafall liiite sol idag och då gäller det att passa på......5 hästar har jag hunnit med att jobba idag. Där går gränsen,det känns tydligt nu i kroppen. Men alla hästarna...

Av Marie Anderberg - 16 september 2013 19:32

Vi har haft ett väderomslag....,ett rejält sådant....och inte till det bättre precis. Från att vara t-shirts temperaturer på eftermiddagarna blev det kallt höstregn,både idag och igår. Hästarna var pladaskvåta och såg lite småfrusna ut idag på sina b...

Av Marie Anderberg - 15 september 2013 08:40

Igår var det dressyrträning som stod med på programmet. Jag fick en förfrågan innan i veckan om jag ville komma och lite hastigt och lustigt slängde jag mig på. In i det sista var jag tveksam vilken häst som skulle få följa med....det finns några att...

Av Marie Anderberg - 12 september 2013 20:34

Just nu måste jag erkänna att jag är väldigt sugen på att ta en tur till sköna Sverige land. Ja,inte bara en vanlig tur utan tillsammans med några hästar till PRE championatet på Strömsholm i Oktober! Tyvärr så blev det inget championat i Norge i år ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se