Direktlänk till inlägg 21 mars 2012

Full Rulle!

Av Marie Anderberg - 21 mars 2012 17:30

Det soliga vår vädret bara fortsätter och fortsätter....helt fantastiska dagar! Aktivitets nivån är betydligt högre här just nu jämfört med vad det brukar vara i Mars. Långa dagar i högt tempo,ja,då hinns det med mycket!

En hel hög av hästarna har så sakta kommit igång i jobb igen...och det med bravur! ALLA är så positiva att ta med på arbetet igen. Och då är det kul att vara ryttare! Lite extra hjälp har jag fått med ridningen av duktiga Johanna och idag även av Tilda. Då sker det en onekligen en del. Joyita,Jarama,Ida,Athena och så Leal förstås har kommit igång och idag var det även några av 4-åringarnas tur. MArokko,Milano och Millionen blev dom utvalda. Ett väldigt piggt och glatt gäng må jag säga! Till och med Milano kunde inte låta bli att bralla iväg och busa! Marokko var i sitt esse....finns det någon gångart som heter Spansk trav? Inte vet jag men Marokko travade iväg med mig på ryggen med dom allra högsta knälyft jag någonsin kännt på....för att sedan bralla iväg. Kul på jobb!

Mamma bäorna är nog oxå inspirerade av värmen och solen,igår kom det fem lamm och 2 hittentills idag. Utan problem eller komplikationer! Tack för det!

Lilla söta Bönan har fått börja att följa med mig och Humlan ut i det fina vädret,något som han uppskattar till fullo! För att sedan sova såååå gott tillsammans med Humlan i hennes hundsäng på kvällen! Det tar på krafterna att vara ute och upptäcka världen!

 

Fina Olympic som oxå har börjat få vårkänslor och mer än gärna spanar in "tjejerna" i hagen brevid!

 
ANNONS
 
Ingen bild

monica

23 mars 2012 08:12

Hur många hästar har ni egentligen? och hur många föl blir det i år?
Hälsn Monica....fick du räkna efter nu..

Marie Anderberg

24 mars 2012 06:42

Hästarna är inte så svår räknade....på gården finns för tillfället 34 stycken.Inga föl i år,hade jag tänkt....fast Alfie verkar ha en ide om ett...tycker att gamla damen verkar misstänkt rund om magen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie Anderberg - 20 september 2013 21:15

Efter en ganska så hektisk period när det har haft en förmåga att gå i ett högt tempo de allra flesta dagar så ser jag nu fram emot en fri helg! Av erfarenhet vet jag att enda sättet att bli ledig på riktigt är att resa härifrån och så ska det bli nu...

Av Marie Anderberg - 18 september 2013 20:44


Ja,i dag har jag haft fullt upp med att rida. Efter flera dagars regn blev det iallafall liiite sol idag och då gäller det att passa på......5 hästar har jag hunnit med att jobba idag. Där går gränsen,det känns tydligt nu i kroppen. Men alla hästarna...

Av Marie Anderberg - 16 september 2013 19:32

Vi har haft ett väderomslag....,ett rejält sådant....och inte till det bättre precis. Från att vara t-shirts temperaturer på eftermiddagarna blev det kallt höstregn,både idag och igår. Hästarna var pladaskvåta och såg lite småfrusna ut idag på sina b...

Av Marie Anderberg - 15 september 2013 08:40

Igår var det dressyrträning som stod med på programmet. Jag fick en förfrågan innan i veckan om jag ville komma och lite hastigt och lustigt slängde jag mig på. In i det sista var jag tveksam vilken häst som skulle få följa med....det finns några att...

Av Marie Anderberg - 12 september 2013 20:34

Just nu måste jag erkänna att jag är väldigt sugen på att ta en tur till sköna Sverige land. Ja,inte bara en vanlig tur utan tillsammans med några hästar till PRE championatet på Strömsholm i Oktober! Tyvärr så blev det inget championat i Norge i år ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se