Direktlänk till inlägg 31 mars 2012

Hektisk vecka...

Av Marie Anderberg - 31 mars 2012 08:21

Efter en låååång vecka,eller iallafall en vecka med låååånga dagar så har jag bestämt mig för att försöka ta en en lite lugnare helg. Det är långt ifrån alltid som det blir som man tänkt sig men ett försök skall göras! Detta tempo börjar onekligen sätta lite spår...jag Är sliten! Men med gott samvete kan jag säga att mycket har blivit gjort! Bra det!

Marokko,Ida,Athena,Jarama,Joyita,Geppeto och Leal har varit igång i jobb denna veckan. Damerna sköter sig nu efter konstens alla regler och jobbar på fint. Marokko och Geppeto ät två clowner där det gäller att hålla tungan rätt i mun och vara koncentrerad! MArokko är pigg som sjutton....och skäms inte för att busa! Geppeto ÄR en clown....dessutom en clown som har en hel del vårkänslor....men det skall nog bli bra till slut! Som sagt...koncentration!

Bäorna fortsätter att föröka sig...igår var det tre stycken som bestämde sig för att sätta sina lamm till världen. Den ena blev det lite strul med....ett tvillingpar som tvunget skulle komma till världen samtidigt. Där sätter naturens lagar stopp...en i taget är tanken. Huvudet på en ivrig tvilling kom ut...och benen som tillhörde en annan...och sen var det stopp! Instruktions boken kommer med rådet "putta ena lammet bakåt". Logiskt,men inte lätt när mamma bäa med stor kraft puttar dom framåt. Hjälp fick tillkallas  i form av Petter som med van hand fick rett ut virr varret av ben och huvud och tvillingarna kom till världen en och en. Så som det är tänkt! Tyvärr var den ena inte frisk och dog direkt efter födslen. Alltid trist men jag får glädjas över de andra fem som kom igår,pigga och starka.

Bönan växer så att det knakar och får mig till att dra på smilbandet många gånger per dag. Humlan fortsätter att vara den perfekta nannyn,tur att jag har henne till hjälp!

Bönan som tar sig en tupplur...i Humlans säng...som numera är hans oxå! Skönt att sträcka ut....

Men allra bäst trivs han med sällskap av sin nanny,Humlan. Lite trångt blir det...men de båda samsas så gott det går!

Geppeto på jobb i torsdags. Såååå fin vissa stunder...och ganska mycket clown andra stunder!

 

Får väl tro att det blir bra till slut!     

 
ANNONS
 
Maria

Maria

5 april 2012 13:37

Jag måste bara säga att Bönan är bland det sötaste som finns! Humlan likaså!!

*stor kram*

http://quovadis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie Anderberg - 20 september 2013 21:15

Efter en ganska så hektisk period när det har haft en förmåga att gå i ett högt tempo de allra flesta dagar så ser jag nu fram emot en fri helg! Av erfarenhet vet jag att enda sättet att bli ledig på riktigt är att resa härifrån och så ska det bli nu...

Av Marie Anderberg - 18 september 2013 20:44


Ja,i dag har jag haft fullt upp med att rida. Efter flera dagars regn blev det iallafall liiite sol idag och då gäller det att passa på......5 hästar har jag hunnit med att jobba idag. Där går gränsen,det känns tydligt nu i kroppen. Men alla hästarna...

Av Marie Anderberg - 16 september 2013 19:32

Vi har haft ett väderomslag....,ett rejält sådant....och inte till det bättre precis. Från att vara t-shirts temperaturer på eftermiddagarna blev det kallt höstregn,både idag och igår. Hästarna var pladaskvåta och såg lite småfrusna ut idag på sina b...

Av Marie Anderberg - 15 september 2013 08:40

Igår var det dressyrträning som stod med på programmet. Jag fick en förfrågan innan i veckan om jag ville komma och lite hastigt och lustigt slängde jag mig på. In i det sista var jag tveksam vilken häst som skulle få följa med....det finns några att...

Av Marie Anderberg - 12 september 2013 20:34

Just nu måste jag erkänna att jag är väldigt sugen på att ta en tur till sköna Sverige land. Ja,inte bara en vanlig tur utan tillsammans med några hästar till PRE championatet på Strömsholm i Oktober! Tyvärr så blev det inget championat i Norge i år ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se