Direktlänk till inlägg 5 september 2013

Back in Buisness!

Av Marie Anderberg - 5 september 2013 13:20

Eller rättare sagt,kvar här har jag väl varit hela tiden....men bloggandet försvann all världens väg! Det är något med mig och datorer....vi har ett ansträngt förhållande helt enkelt. Från att i grund och botten vara en människa med en stor portion tålamod när det gäller mycket här i livet så blir det en total förvandling av detta milda sinnelaget när det kommer till dator världen! Det kan räcka med en liten kvart tillsammans med teknikens under och jag är mer än lovligt sur och uppgiven...kroppstemperaturen höjs många grader,tänder gnisslas och det ena fula ordet efter det andra kommer smygande ut mellan hårt sammanpressade läppar! Men,men av naturen är jag även ganska så envis....så skam den som ger sig....vi gör ett nytt försök i bloggandets värld.....numera med min EGNA FÖRSTA DATOR som familjen har begåvat mig med!

På gården är det full rulle....minst sagt! För tillfället är det jag som jobbar tillsammans med mig själv.....och vi har hand om 25 hästar,65 bäor och så Humla och Hariett förstås! Då fylls dagarna snabbt! Hela sommaren har jag haft hjälp av Carolin  som varit en ovärderlig hjälp med allt ifrån dator arbete (hmhm) till inridninga av årets 3-åringar. Men nu är jag alltså själv. Målet för tillfället är att hålla 8 ridhästar i jobb och det är fullt genomförbart,även om vissa arbetsdagar är längre än andra. En stor skillnad från de senaste åren är att vi i denna delen av landet faktiskt har haft en SOMMAR. Ja,en riktig sådan som det skall vara...med sol  och värme! Och faktiskt,ta i trä,fortfarande har! Nästan 20 grader varje dag och fortfarande sol. Det gör onekligen livet lite mer lätt arbetat när det är utelivet som gäller,oavsett väder. Hoppas att det blir en låååång fin höst och snön kommer lagom till jul!

Hästarna här då.....ja,sen jag skrev sist här på bloggen (förra sommaren) så har det hänt en del. Ett helt gäng har rest härifrån till nya hem och ägare och några nya bekantskaper har kommit hit. Och så förstås,ett stort gäng av "de gamla vanliga" finns kvar här och kämpar vidare tillsammans med mig! Och i vanlig ordning så blir jag väldigt förtjust i gänget som jag jobbar med....alla har "något" som får mitt hjärta att klappa lite hårdare! Är det inte för att den så fantastiskt ridbar så är den otroligt söt eller alltid så positiv eller alltid kommer när jag ropar......det är så det är bara! En av dom är ju då Marocko,nu 5 år gammal och märkligt nog fortsatt här! Men det får ju då sägas att det är till min stora glädje eftersom jag trivs väldigt bra på denna Leal sonen. Nåväl,nu är det högt på tiden att springa ut och sadla en häst. Nog med dator arbete för idag! Och än så länge är jag faktiskt ganska så harmonisk....till trots för teknikens under framför mig!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie Anderberg - 20 september 2013 21:15

Efter en ganska så hektisk period när det har haft en förmåga att gå i ett högt tempo de allra flesta dagar så ser jag nu fram emot en fri helg! Av erfarenhet vet jag att enda sättet att bli ledig på riktigt är att resa härifrån och så ska det bli nu...

Av Marie Anderberg - 18 september 2013 20:44


Ja,i dag har jag haft fullt upp med att rida. Efter flera dagars regn blev det iallafall liiite sol idag och då gäller det att passa på......5 hästar har jag hunnit med att jobba idag. Där går gränsen,det känns tydligt nu i kroppen. Men alla hästarna...

Av Marie Anderberg - 16 september 2013 19:32

Vi har haft ett väderomslag....,ett rejält sådant....och inte till det bättre precis. Från att vara t-shirts temperaturer på eftermiddagarna blev det kallt höstregn,både idag och igår. Hästarna var pladaskvåta och såg lite småfrusna ut idag på sina b...

Av Marie Anderberg - 15 september 2013 08:40

Igår var det dressyrträning som stod med på programmet. Jag fick en förfrågan innan i veckan om jag ville komma och lite hastigt och lustigt slängde jag mig på. In i det sista var jag tveksam vilken häst som skulle få följa med....det finns några att...

Av Marie Anderberg - 12 september 2013 20:34

Just nu måste jag erkänna att jag är väldigt sugen på att ta en tur till sköna Sverige land. Ja,inte bara en vanlig tur utan tillsammans med några hästar till PRE championatet på Strömsholm i Oktober! Tyvärr så blev det inget championat i Norge i år ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se