Direktlänk till inlägg 20 september 2013

Ladda batterier!

Av Marie Anderberg - 20 september 2013 21:15

Efter en ganska så hektisk period när det har haft en förmåga att gå i ett högt tempo de allra flesta dagar så ser jag nu fram emot en fri helg! Av erfarenhet vet jag att enda sättet att bli ledig på riktigt är att resa härifrån och så ska det bli nu! Bara en liten tur,tillbaka igen på söndag eftermiddag,men iallafall,jag glädjer mig! En helg på spa,tillsammans med bästa Tildan,bättre än så kan man inte önska sig! Ibland måste man ladda batterierna....och varför inte i en bubbel pool? Eller på en massage bänk? Eller i en relax stol? Det blir bra det här!

Micki och Marocko var de som jobbade tillsammans med mig idag. Micki och jag hade nog vårt bästa pass hitentills ihopa,jättefin var han. En mycket koncentrerad ung hingst som jobbade på i lugn och ro! Känslan jag fick var att det knappast kunde bli bättre just där och då! En bra känsla att ta med sig hem! Marocko har verkligen blivit "höst pigg" och kunde inte låta bli att skutta lite i galoppen,"tjo hej vad skoj vi har det tanten" tror jag att han sa! Annars var han oxå väldigt fin. Duktiga killar! Leal fick stå över idag,tiden räckte helt enkelt inte till. Med tanke på att jag inte är här på lördag ville jag checka över hästarna ordentligt ute på betena,räkna in alla bäorna på sina beten....och allt tog lite längre tid än vad jag hade tänkt 

Lite synd att det har har blivit så blött i markerna av regnet vi hade tidigare i veckan,annars är trakten full av stubb åkrar som kunde varit kanonfina att rida på....men det får vänta tills det torkat upp lite.

Igår var jag på återbesök med Humla hos vår veterinär och fick domen,hon måste opereras. Suck och dubbelsuck.....min ögonsten under kniven....inte skoj. Men skall hon bli bra så är det bara att göra det. Och Humla SKALL bli frisk igen,därom råder inga tvivel. Frågan nu är om jag skall göra det här i Norge eller resa till Sverige....skall checka lite olika möjligheter. Men som sagt,först skall vi ladda batterierna!

 

Jilguerita med sin baby Romeo som fortsatt njuter av grönt gräs! Mest troligt tar jag hem hästarna i nästa vecka.

 

Här är det Natascha,Nexico och Oliver som betar snyggt och prydligt på rad! Hos oss har det varit en ovanligt lång betes säsong i år. Skönt för hästarna!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie Anderberg - 18 september 2013 20:44


Ja,i dag har jag haft fullt upp med att rida. Efter flera dagars regn blev det iallafall liiite sol idag och då gäller det att passa på......5 hästar har jag hunnit med att jobba idag. Där går gränsen,det känns tydligt nu i kroppen. Men alla hästarna...

Av Marie Anderberg - 16 september 2013 19:32

Vi har haft ett väderomslag....,ett rejält sådant....och inte till det bättre precis. Från att vara t-shirts temperaturer på eftermiddagarna blev det kallt höstregn,både idag och igår. Hästarna var pladaskvåta och såg lite småfrusna ut idag på sina b...

Av Marie Anderberg - 15 september 2013 08:40

Igår var det dressyrträning som stod med på programmet. Jag fick en förfrågan innan i veckan om jag ville komma och lite hastigt och lustigt slängde jag mig på. In i det sista var jag tveksam vilken häst som skulle få följa med....det finns några att...

Av Marie Anderberg - 12 september 2013 20:34

Just nu måste jag erkänna att jag är väldigt sugen på att ta en tur till sköna Sverige land. Ja,inte bara en vanlig tur utan tillsammans med några hästar till PRE championatet på Strömsholm i Oktober! Tyvärr så blev det inget championat i Norge i år ...

Av Marie Anderberg - 11 september 2013 18:27

Både igår och idag har jag varit effektiviteten själv. Fått massor gjort och ridit så att ridbyxorna har glödit. Känns väldigt bra med så mycket gjort men ibland går det lite väl fort i svängarna! När man slutar att tänka och börjar att slarva tillsa...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se